مرتب سازی براساس:
هتل پرا پالاس زیبا که طراحی داخلی و خارجی آن بسیاری از گردشگران را از نقاط مختلف دنیا به استانبول کشانده است، در سال 1892 میلادی افتتاح شد. هتل پرا پالاس که توسط معمار معروف الکساندر والاری طراحی شده است، میزبان میهمانان معروفی همچون ارنست همینگوی، آگاتا کریتی، آلفرد هیچکاک و سایر افراد معروف و سرشناس جهان بوده است.
هتل شانگری لا بسفروس در بخش های تجاری بشیکتاش قرار گرفته و به مناظر با شکوهی از بسفروس چشم انداز دارد. میدان تاکسیم با ماشین 3 دقیقه و فرودگاه بین المللی استانبول هم با ماشین 39 دقیقه از این هتل فاصله دارند. از داخل تراس اتاق های این هتل می توانید از مشاهده زیبایی آب های آبی دریا که بین دو قاره قرار گرفته اند لذت ببرید.
هتل پنج ستاره حیات ریجنسی استانبول آتاکوی با فاصله تنها 10 کیلومتر از شهر قدیمی سلطان احمد استانبول که جذاب ترین ناحیه گردشگری ( شامل مسجد بلو (آبی) و ایاصوفیه) استانبول می باشد و همچنین با فاصله 7 کیلومتر از فرودگاه بین المللی آتاتورک قرار گرفته است.
هتل و اسپای لوینی در بخش تاریخی استامبول و با فاصله تنها 500 متر از قصر توپکاپی و همچنین در نزدیکی سایر مناطق دیدنی شهر مثل ایاصوفیه، باسیلکاسیسترن، مسجد بلو (آبی) و بازار بزرگ قرار گرفته است. این هتل دارای اتاق ها و سوئیت هایی با مبلمان زیبا و لوکس می باشد.
هتل لمردین استانبول اتیلر در منطقه تجاری اتیلر و در نزدیکی بسفروس قرار داشته و به مکان های دیدنی استانبول برای گردشگران هم نزدیک است. لمریدین استانبول اتیلر، چشم انداز زیبایی بر فراز استانبول را برای میهمانان هتل، به معرض نمایش می گذارد.
هتل رامادا کایا پلازا در نزدیکی مرکز کنگره و نمایشگاه تویاپ استانبول واقع شده است. میهمانان روز خود را با صرف صبحانه اروپایی و خواندن روزنامه و یا استفاده از اینترنت بیسیم رایگان هتل آغاز می کنند و در طول روز نیز از امکانات سالن ورزش استفاده کرده و در جکوزی و اتاق بخار به استراحت می پردازند. در پایان یک روز پر مشغله، شنا در استخرهای آب گرم روباز و سرپوشیده هتل روش بسیار خوبی برای رفع خستگی است.
هتل رِسکات آسیا استانبول در قلب جدیدترین مرکز مالی بخش آسیایی استانبول واقع شده و نزدیکی آن به بزرگراه های اصلی، امکان دسترسی به نقاط مختلف شهر را فراهم کرده است. این هتل دارای 124 اتاق با چشم اندازی رو به جنگل می باشد. تلویزیون، مینی بار، فضای نشیمن، سرویس حمام و دستشویی، لوازم استحمام رایگان، سشوار، دوش و تهویه مطبوع تنها بخشی از امکانات این اتاق ها را تشکیل می دهند.
توسان بیچ ریزورت در سال 1962 توسط توسان توریزم اِی اس تاسیس شد. این هتل در یکی از توریستی ترین شهرهای ترکیه، یعنی کوش آداسی، در خلیجی زیبا با ساحلی شنی و دارای جایزه پرچم آبی (ساحل هایی که از نظر کیفیت آب و امنیت ساحل استاندارد هستند) واقع شده است.
این هتل مدرن و مجلل درست در ساحل لارا و با داشتن ساحل اختصاصی در فاصله ٢٠ كیلومتری از مركز شهر و ١٦ كیلومتری فرودگاه قرار دارد. این اقامتگاه امكاناتی نظیر استخر رو باز، سر پوشیده، مركز تندرستی و مركز سلامتی را در اختیار شما قرار می دهد.
تعطيلاتی رويايی در هتل بوتانيک اِکسکلوسیو لارا منتظر شماست. اين هتل يکی از زيباترين سواحل لارای آنتاليا و همچنين بزرگترين باغ با بهترين چشم انداز را دارد. همه ٥٣٤ اتاق اين هتل دارای چشم انداز بهشت مانند دريا و يا باغ هستند.