مرتب سازی براساس:
جنگل های انجیلی یکی از زیباترین جنگل های بخش شمالی ایران و منطقه گردشگری سوادکوه است. وجود درختان انجیلی در هر فصل از سال چهره ای منحصر به فرد و دلنشینی را به این طبیعت چشم نواز می بخشند. زیستگاه این درختان بلند مرتبه تنها در بخش هایی نظیر حاشیه دریای خزر و سوادکوه می باشد.
روستای خوش آب و هوای ارفع ده با مناظری بکر و طبیعتی چشم نواز در مدار 35 درجه، 58 دقیقه و 57 ثانیه عرض شمالی و 52 درجه، 56 دقیقه و 51 ثانیه طول شرقی قرار گرفته است. این روستا با 1560 متر ارتفاع از سطح دریا، در منطقه ای کوهستانی واقع شده است.
منطقه شاهرود دربر دارنده یکی از منحصر به فردترین مکان های گردشگری دنیا است. جنگل ابر اسمی نام آشنا است و تا کنون گردشگران ایرانی و خارجی بسیاری را به سمت خود کشانده است. این جنگل چشم برانگیز میان مناطق شهرستان شاهرود تا البرز شرقی، دهستان خرقان و بخش بسطام است.
جزیره هِندُرابی با مساحت 22.8 کیلومتر مربع از جزایر شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان است و از توابع کیش به شمار می رود. فاصله جزیره هندورابی از جزیره کیش 28 کیلومتر است. این جزیره در میان دو جزیره لاوان و کیش قرار گرفته و همچون جزیره کیش شرایط آب و هوایی جنب حاره ای دارد.
می توان از قلعه کاظم داشی با ظاهری شبیه به یک جزیره سنگی به عنوان یکی از جذاب ترین مناطق دریاچه ارومیه نام برد، جاذبه ای باستانی که تنها 65 کیلومتر و 1.5 کیلومتر از روستای گوئر چین فاصله دارد. قلعه کاظم داشی با قدمتی مربوط به دوران ایلخانی یکی از قدیمی ترین بناهای این منطقه به شمار می رود.
جاده مسیح الله دین محمد جاده ای است کوهستانی و پر پیچ و خم، مانند جاده امامزاده داوود است که با شیب ملایمی به ارتفاعات پهنه حصار یا گندم چال می رسد. جاده مسیح الله دین محمد به نام یکی از خلبان ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ بین ایران و عراق نام گذاری شده است.
جاده های میان شهرهای شمالی کشور خود بخش مهمی از جاذبه هایی است که هر ساله گردشگران بسیاری را به سمت این شهرها می کشاند. یکی از زیباترین مسیرهایی که شما را به دل شگفتی های این منطقه می برد، جاده ساری - کیاسر است.
بر اساس منابع تاریخی بانی این اثر زیبا و ارزشمند که زمانی محل تجارت مردم بوده است نامشخص می باشد اما محلی های آن منطقه بر این باورند که این تیمچه متعلق به مرحوم هراتی می باشد.
در بازار بزرگ کاشان، بعد از گذر از راسته رنگ رز ها به تیمچه صباغ می رسید. این تیمچه در زمان حکومت قاجار، به همت حاج سید حسن صباغ ساخته شده است، از این رو آن را با نام بازار حاجی سید حسن نیز می شناسند.
بازار ها یکی از اجزای جدا نشدنی در شهر های قدیمی هستند و بازار کاشان نیز مانند سایر بازار های ایران مهم و زیبا بود ولی متاسفانه در اواخر قرن 12 به خاطر زلزله از بین رفت. در زمان فتحعلی شاه قاجار و همچنین در زمان ناصر الدین شاه بازار کاشان مرمت و بازسازی شد و همراه با آن بنا های دیگری نیز بازسازی شدند.