مرتب سازی براساس:
حمام های عمومی ایران، همواره از نظر هنر معماری و نقش غیر قابل انکار آنها در فراهم آوردن محلی برای گرد هم آمدن و ملاقات مردم با یکدیگر، مورد توجه بوده اند. حمام حسن آباد یکی از حمام های دوران قاجار است که اگرچه قدیمی است ولی به شکل مدرن بازسازی شده و حتی مجهز به دوش است.
کاروانسرا رشتی که به همت حاج ابوالقاسم رشتی از تجار مشهور زمان خود در ابتدای روستای عقدا در دوره قاجاریه و در سال ۱۲۵۵ بنا شده، از کاروانسراهای خوش نقشه و به سبک کاروانسراهای شاه عباسی است. روبروی این کاروانسرا آب انباری نیز با همین نام وجود دارد.
روستای کرچا که در فاصله 75 کیلومتری از ساری و در بخش دودانگه این شهر واقع شده است، مناظر دیدنی زیبا همچون کوه، جنگل، دشت و رودخانه را ارائه می کند. بر اساس آخرین سرشماری که در سال 1395 انجام شده، تعداد 159 نفر ساکن این روستا بوده اند.
ساری هم از نظر جاذبه های طبیعی و هم از نظر شاهکارهای معماری شهری قابل تحسین است و همین امر باعث شده از مناطق محبوب گردشگران داخلی و خارجی در شمال کشور باشد. یکی از زیباترین آثار تاریخی دیدنی این شهر، بنای امامزاده عباس است.
بقعه امامزاده یحیی یکی از محبوب ترین مکان های زیارتی شهر ساری است که در قرن 9 هجری قمری ساخته شده و به امامزاده یحیی و همچنین به خواهر و برادر ایشان تعلق دارد، که گفته می شود از فرزندان امام موسی کاظم (ع) هستند.
مسجد جامع نطنز در واقع مجموعه ای از چند بنا است. در زمان ایلخانی در این محل ابتدا مسجدی ساخته شد، سپس بقعه شیخ عبدالصمد در جوار مسجد، بعد از آن ایوان جلو خانقاه و نهایتا مناره ها به این مجموعه اضافه شدند. این مجموعه آرامگاه و اماکن مذهبی این مسجد را به مسجد جامع نطنز تبدیل کرد.
سردر باغ ملی با نمای منحصر به فرد خود، یکی از المان های مهم شهر تهران به شمار می رود. این دروازه چشم نواز تا پیش از ساخته شدن برج آزادی، نماد اصلی شهر تهران به شمار می روفت و بنایی است متعلق به دوره قاجاریه. در ابتدا سردر به منظور ورودی میدان مشق ساخته شد.
پارک لاله یکی از قدیمی ترین پارک های تهران است، این پارک در سال 1345 خورشیدی ساخته شده است و پیش از آن محل سوارکاری و رژه ارتش بوده است. پارک لاله در این زمان باغ جلالیه نامیده می شد. بعدها نام پارک تغییر کرد، و این بار به احترام شهدای جنگ تحمیلی آن را لاله نام نهادند.
بابا رکن الدین یکی از زاهدان و عارفان بزرگ قرن 7 و 8 قمری بوده و در زمان سلطان ابوسعید مغول می زیست. او مسعود بن عبدالله بیضاوی نام داشته و اصل و نسبش به شهرستان بیضا در استان فارس می رسد.
شهشهان یکی از محله های قدیمی اصفهان است. این محله در شمال مسجد عتیق از خیابان ابن سینا شروع می شود، سپس از مسجد جامع عبور می کند و در انتها به میدان امام علی می رسد. محله شهشهان به دلیل این که شاه نشین بوده به این اسم خوانده می شود.