مرتب سازی براساس:
مقصود بیک از مباشران ثروتمند شاه عباس اول بود. او در سال 981 خورشیدی اقدام به ساخت مسجدی در ضلع شمال شرقی میدان نقش جهان کرد. به همین دلیل نیز این مسجد را مقصود بیک نام گذاری کردند. این مسجد البته با نام مسجد ظلمات نیز بین مردم شهرت دارد.
استان مازندران همواره از مقاصد گردشگری محبوب شمال کشور بوده که بیشتر به دلیل مناظر طبیعی زیبا و آب و هوای معتدل خود شناخته شده است. با این حال، این استان علاوه بر جاذبه های گردشگری طبیعی، آثار تاریخی بسیاری نیز دارد که بازدید از آنها نیز خالی از لطف خواهد بود.
قدمت قلعه مروست مربوط به دوران اسلام یا شاید قبل از اسلام تخمین زده شده است، که با شماره 2545 در تاریخ 8 دی سال 1378 هجری شمسی توسط سازمان میراث فرهنگی ایران به ثبت رسیده است.
شهر سمیرم یکی از طبیعت های استان اصفهان را در خود جای داده است. یکی از این جاذبه های طبعی آبشار تفرچه سمیرم است. این آبشار با وجود آنکه همچون آبشار خفر از ارتفاع بلند بالایی برخوردار نیست اما برای استراحتی چند ساعته می تواند پیشنهاد بسیار خوبی به شمار رود.
در شهر دیدنی شیراز با توجه به وجود آثار متعدد و مشهور تاریخی، برخی دیگر از آثار و مکان ها کمتر مورد توجه و شناخت قرار می گیرند. قبرستان دارالسلم یا دارالسلام شیراز نیز یکی از این مکان هاست.
کاروانسرای شاه عباسی میبد یکی از بناهای با شکوه به سبک معماری صفویه در زمان قاجار است. این بنا از بخش های متنوعی نظیر یخچال، آب انبار، راهداری و چاپارخانه تشکیل شده است. قرارگیری مجموعه در سرچشمه کاریز، آن را به مرکز اصلی حمل و نقل یزد در زمان های قدیم تبدیل کرده بود.
پل مارنان مانند سایر پل های رودخانه زاینده رود، به منظور وصل کردن روستاهای شمالی و جنوبی زاینده رود به یکدیگر ایجاد شده بود. اطلاعات دقیقی از زمان ساخت پل مارنان وجود ندارد، اما می دانیم این پل هم زمان با پل شهرستان وجود داشته است.
مسجد آقا محمود با قدمتی از دوران صفویه به دستور آقا محمود حکیم باشی، پزشک و تاجر اهل کرمانشاه، در طی یکی از اسفارش به تهران ساخته شد. او علاوه بر دستور ساخت مسجد، دستور ساخت مدرسه و آب انبار را نیز داد.
حمام های عمومی ایران، همواره از نظر هنر معماری و نقش غیر قابل انکار آنها در فراهم آوردن محلی برای گرد هم آمدن و ملاقات مردم با یکدیگر، مورد توجه بوده اند. حمام حسن آباد یکی از حمام های دوران قاجار است که اگرچه قدیمی است ولی به شکل مدرن بازسازی شده و حتی مجهز به دوش است.
روستای کرچا که در فاصله 75 کیلومتری از ساری و در بخش دودانگه این شهر واقع شده است، مناظر دیدنی زیبا همچون کوه، جنگل، دشت و رودخانه را ارائه می کند. بر اساس آخرین سرشماری که در سال 1395 انجام شده، تعداد 159 نفر ساکن این روستا بوده اند.