• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


درباره کشور قطر



قاره

آسیا

واحد پولی

ریال قطر

مذاهب

اسلام

مساحت

11,571 کیلومتر مربع

جمعیت

2,832,000 نفر

پیش شماره کشور

00974

جهت رانندگی

از سمت چپ


موقعیت جغرافیایی قطر
قطر، به طور رسمی دولت قطر، کشوری واقع در غرب آسیا است که در سواحل شمال شرقی شبه جزیره عربستان قرار گرفته است. تنها مرز زمینی آن با کشور همسایه عربستان سعودی در جنوب است و بقیه سرزمین های آن توسط خلیج فارس احاطه شده است. خلیج بحرین، ورودی خلیج فارس، قطر را از بحرین جدا می کند.
از نظر درآمد، این کشور سومین سرانه تولید ناخالص داخلی (PPP) در جهان و ششمین سرانه تولید ناخالص ملی (روش اطلس) را دارد. قطر توسط سازمان ملل متحد به عنوان کشوری با توسعه انسانی بسیار بالا طبقه بندی شده است که پس از امارات متحده عربی و عربستان سعودی دارای سومین شاخص توسعه انسانی (HDI) در جهان عرب می باشد. قطر یک اقتصاد با درآمد بالا در بانک جهانی است که ذخایر نفتی و سومین ذخایر بزرگ گاز طبیعی جهان آن را پشتیبانی می کند.
از زمانی که محمد بن ثانی پیمان نامه ای را با انگلیس در سال 1868 امضا کرد که وضعیت جداگانه آن را به رسمیت شناخت، قطر توسط کاخ ثانی اداره می شود. به دنبال حاکمیت عثمانی، قطر در اوایل قرن بیستم به یک کشور تحت الحمایت انگلیس تبدیل شد تا اینکه در سال 1971 به استقلال رسید. در سال 2003، قانون اساسی، با اکثریت قریب به اتفاق 98 درصد آرای موافق همه پرسی، تصویب شد. در قرن بیست و یکم، قطر به عنوان یک قدرت قابل توجه هم از طریق گروه رسانه ای در سطح جهانی در حال گسترش خود، شبکه رسانه ای الجزیره ظهور کرد و هم بر اساس گزارش ها از چندین گروه شورشی بهار عربی در جهان عرب حمایت مالی کرد. به دلیل اندازه، قطر از نفوذ نامتناسبی در جهان برخوردار است و به عنوان یک قدرت متوسط شناخته می شود. جام جهانی 2022 در قطر برگزار خواهد شد، که قطر را به اولین کشور مسلمان و عربی میزبان جام جهانی تبدیل می کند.

جمعیت و دین
بومیان شبه جزیره عربستان و بسیاری از قطری ها از نسل قبایل عرب مهاجر هستند که عمدتا از مناطق همسایه نجد و الحسا به قطر آمده اند و بعضی از آن ها نیز از قبایل عمانی هستند. قطر از اوایل سال 2020 حدود 2.9 میلیون نفر ساکن دارد که اکثریت قریب به اتفاق آن ها (حدود 92 درصد) در دوحه، پایتخت ساکن هستند. کارگران خارجی حدود 88 درصد از کل جمعیت را تشکیل می دهند که هندی ها با حدود 1،230،000 نفر بزرگترین بخش جامعه می باشند. رفتار با این کارگران خارجی در سال های اخیر به شدت مورد انتقاد قرار گرفته و شرایط زندگی آن ها استثماری و توهین آمیز عنوان شده است.
قطری ها عمدتا مسلمان و سنی مذهب هستند و شیعیان حدود 10 درصد از جمعیت مسلمان قطر را تشکیل می دهند. اسلام دین رسمی است و فقه اسلامی اساس نظام حقوقی قطر می باشد. اقلیت قابل توجهی از جمعیت نیز هندو هستند. 

زبان 
عربی زبان رسمی و انگلیسی زبان بین المللی برای تجارت است. زبان های هندی و اردو نیز بخصوص توسط کارگران خارجی آسیای جنوبی بسیار صحبت می شود. تحصیل برای همه شهروندان 6 تا 16 ساله اجباری و رایگان است. قطر نرخ باسوادی رو به رشدی دارد. زبان اشاره قطری زبان جامعه ناشنوایان است. 
زبان انگلیسی مخصوصا برای برقراری ارتباط با جامعه بزرگ مهاجران قطر مفید است. در جامعه پزشکی و در مواردی مانند آموزش پرستار برای کار در قطر، انگلیسی به عنوان زبان بین المللی عمل می کند. بسیاری از زبان های دیگر نیز صحبت می شوند که بازتابی از ترکیب چند فرهنگی کشور هستند، از جمله فارسی، بلوچی، براهویی، هندی، مالایایی، اردو، پشتو، کانادا (Kannada)، تامیل، تلوگو، نپالی، سینالی، بنگالی، تاگالوگ و اندونزیایی.
در سال 2012، قطر به عنوان عضو جدید سازمان بین المللی فرانسوی زبان La Francophonie (OIF) پیوست، اما در دسامبر 2013، روزنامه فرانسوی لو موند فاش کرد که قطر، که تعداد بسیار کمی فرانسوی زبان بومی دارد، هنوز هیچ گونه کمکی به OIF نکرده است. در حالی که مدیر OIF در سال 2015 شکایت کرد که قطر به هیچ یک از وعده هایی که هنگام عضویت در این سازمان داده بود عمل نکرده و هرگز حق عضویت سالانه خود را پرداخت نکرده است.

واحد پول 
ریال قطر واحد پول کشور قطر است. یک ریال قطر به 100 درهم تقسیم می شود و به اختصار (QR) یا (ر.ق) نامیده می شود. ریال قطر از ژوئیه 2001 تاکنون با نرخ 1 دلار آمریکا = 3.64 ریال قطر، با دلار آمریکا تثبیت شده است.

تاریخچه قطر

دوران باستان
سکونت انسان در قطر به 50 هزار سال پیش باز می گردد. آبادی ها و ابزارهای مربوط به دوران نوسنگی در این شبه جزیره کشف شده است. آثار بین النهرین که از دوره اوبِید (حدود 6500 تا 3800 سال قبل از میلاد مسیح) نشأت گرفته اند، در سکونتگاه های متروکه ساحلی کشف شده اند. الدعاسا، سکونتگاهی در سواحل غربی قطر و مهمترین مکان از دوره اوبید در این کشور می باشد و اعتقاد بر این است که یک اردوگاه فصلی کوچک در آن واقع شده است. 
در سال 224 میلادی، امپراتوری ساسانیان بر مناطق پیرامون خلیج فارس تسلط یافت. قطر در فعالیت تجاری ساسانیان نقش داشت و حداقل در تجارت دو کالا، یعنی مروارید گرانبها و رنگ بنفش کمک کرد. تحت سلطنت ساسانیان، بسیاری از ساکنان عربستان شرقی به دنبال گسترش دین مسیحیت به سمت شرق توسط مسیحیان بین النهرین، به دین مسیحیت گرویدند. در این دوران صومعه هایی احداث و شهرک های بیشتری تأسیس شد. 
در سال 628، پیامبر اسلام فرستاده ای از مسلمانان را به حاکمی در عربستان شرقی به نام منذر ابن صوا التمیمی فرستاد و درخواست کرد که او و افرادش اسلام را بپذیرند. منذر درخواست او را پذیرفت و بر این اساس، بیشتر قبایل عرب در منطقه به اسلام گرویدند. اعراب پس از پذیرش اسلام، فتح سرزمین پارس را رهبری کردند که منجر به سقوط امپراتوری ساسانی شد. 

دوره عثمانی (1871–1915)
تحت فشارهای نظامی و سیاسی از سوی فرماندار ولایت عثمانی بغداد، میدهات پاشا، قبیله حاکم آل ثانی در سال 1871 تسلیم حکومت عثمانی شد. دولت عثمانی اقدامات اداری اصلاح طلبان برای مالیات و ثبت زمین به منظور ادغام کامل این مناطق در امپراطوری را سرکوب کرد. علیرغم عدم تأیید قبایل محلی، آل ثانی به حمایت از حکومت عثمانی ادامه داد. روابط عثمانی – قطر به زودی دچار زوال شد و در سال 1882 هنگامی که عثمانی ها به آل ثانی در لشکرکشی خود به ابوظبی و خاور العدید کمک نکردند، او شکست های بیشتری را متحمل شد. 
در فوریه سال 1893، محمود حافظ پاشا به منظور دریافت مالیات پرداخت نشده و متهم کردن مخالفت جاسم بن محمد با اصلاحات اداری عثمانی وارد قطر شد. جاسم از ترس اینکه با مرگ یا زندان روبرو شود، با همراهی چند نفر از اعضای قبیله به الواجبه (16 کیلومتری غرب دوحه) عقب نشینی کرد. خواسته محمود از جاسم برای تسلیم سربازان خود و نشان دادن وفاداری به عثمانی با عدم پذیرش روبرو شد. در ماه مارس، محمود برادر جاسم و 13 رهبر برجسته قبیله قطر را به عنوان مجازات برای نافرمانی در یک رزمناو عثمانی زندانی کرد. پس از این او دستور داد که تعدادی از نیروها به فرماندهی یوسف افندی به سمت قلعه الواجبه جاسم پیشروی کنند و بدین ترتیب نبرد الواجبه آغاز شد. 
اندکی پس از رسیدن به الواجبه، نظامیان افندی توسط نیروهای پیاده و سواره نظام قطر محاصره شدند و مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و مجبور به عقب نشینی به قلعه شبکه شدند. پس از محاصره این قلعه عثمانی ها شکست خوردند و توافق کردند که اسیران خود را در ازای عبور ایمن سواران محمد پاشا به هوفوف از طریق زمین تسلیم کنند. اگرچه قطر استقلال کامل از امپراطوری عثمانی بدست نیاورد، اما این نبرد منجر به معاهده ای شد که بعدا اساس ظهور قطر به عنوان یک کشور خودمختار دارای امپراتوری را ایجاد کرد. 

دوره انگلیس (1916–1971)
با کنوانسیون انگلیس – ترکیه در سال 1913، عثمانی ها توافق کردند که از ادعای خود در مورد قطر صرف نظر کنند و پادگان خود را از دوحه خارج کنند. با این حال، با شروع جنگ جهانی اول، هیچ اقدامی برای این کار انجام نشد و پادگان آن ها در قلعه دوحه باقی ماند، اگرچه تعداد نیروهای آن کاهش یافت. در سال 1915، با حضور کشتی های جنگی انگلیسی در بندر، عبدالله بن جاسم آل ثانی (که طرفدار انگلیس بود) باقیمانده نیروها را متقاعد کرد قلعه را رها کنند و هنگامی که نیروهای انگلیسی صبح روز بعد رسیدند، قلعه تخلیه شده بود.
قطر در 3 نوامبر سال 1916، هنگامی که پادشاهی انگلستان با شیخ عبدالله بن جاسم آل ثانی پیمانی امضا کرد تا قطر را تحت سیستم مدیریتی خود قرار دهد، تحت الحمایت انگلیس قرار گرفت. در حالی که عبدالله توافق کرد که بدون موافقت دولت انگلیس با هیچ قدرت دیگری وارد رابطه نشود، این کشور تضمین کرد از قطر در برابر تجاوز از طریق دریا محافظت کند و "خدمات خوب" خود را در صورت حمله از طریق زمین فراهم کند. در 5 مه 1935، عبدالله ضمن توافق در مورد گرفتن امتیاز نفت با شرکت نفت انگلیس – فارس، پیمان دیگری با دولت انگلیس امضا کرد که از قطر در برابر تهدیدات داخلی و خارجی محافظت می کرد. ذخایر نفت برای اولین بار در سال 1939 کشف شد. با این حال، جنگ جهانی دوم بهره برداری و توسعه را به تأخیر انداخت.
کانون توجه منافع انگلیس در قطر پس از جنگ جهانی دوم با استقلال هند، پیدایش پاکستان در سال 1947 و توسعه نفت در قطر تغییر یافت. در سال 1949، انتصاب اولین افسر سیاسی انگلیس در دوحه، جان ویلتون، به معنای تقویت روابط انگلیس – قطر بود. صادرات نفت از سال 1949 آغاز و نفت منبع اصلی درآمد کشور شد و پس از آن تجارت مروارید رو به زوال گذاشت. از این درآمدها برای تأمین بودجه توسعه و نوسازی زیرساخت های قطر استفاده شد. هنگامی که انگلیس در سال 1968 رسما اعلام کرد که ظرف 3 سال دیگر از خلیج فارس خارج می شود، قطر به منظور ایجاد فدراسیون به مذاکرات با بحرین و هفت ساحل آشتی (Trucial States) دیگر پیوست. اختلافات منطقه ای، قطر و بحرین را ترغیب کرد که از مذاکرات عقب نشینی کنند و به کشورهای مستقل، جدا از ساحل آشتی تبدیل شوند که بعدا به امارات متحده عربی تبدیل شدند.

استقلال و رویدادهای بعدی (1971 تاکنون)
در 3 سپتامبر 1971، آن "اقدامات ویژه معاهده" که "با مسئولیت کامل بین المللی به عنوان یک کشور مستقل سازگار نبود" خاتمه یافت. این کار بر اساس توافقی بین حاکم قطر و دولت انگلستان انجام شد. در سال 1991، قطر نقش قابل توجهی در جنگ خلیج فارس داشت، به ویژه در جنگ نبرد خفجی که در آن تانک های قطری در خیابان های شهر حرکت می کردند و از واحدهای گارد ملی عربستان سعودی که مشغول درگیری با نیروهای ارتش عراق بودند، پشتیبانی می کردند. قطر به نیروهای ائتلاف از کانادا اجازه داد تا از این کشور به عنوان پایگاه هوایی برای پرواز هواپیما استفاده کنند و همچنین به نیروهای هوایی ایالات متحده و فرانسه اجازه فعالیت در سرزمین های خود را داد. 
در سال 1995، امیر حمد بن خلیفه آل ثانی با پشتیبانی نیروهای مسلح و کابینه و همچنین کشورهای همسایه و فرانسه کنترل کشور را از پدر خود خلیفه بن حمد آل ثانی به دست گرفت. در زمان امیر حمد، قطر حد متوسطی از آزادی را تجربه کرد، از جمله راه اندازی ایستگاه تلویزیونی الجزیره (1996)، تأیید رأی دادن زنان یا حق رأی آنان در انتخابات شهرداری ها (1999)، تهیه اولین قانون اساسی مکتوب (2005) و افتتاح یک کلیسای کاتولیک رومی (2008). در سال 2010، قطر حق میزبانی جام جهانی فیفا 2022 را به دست آورد و تبدیل به اولین کشور در خاورمیانه شد که به عنوان میزبان مسابقات انتخاب می شود. امیر همچنین از برنامه قطر برای برگزاری اولین انتخابات قانونگذاری ملی در سال 2013 خبر داد.
در سال 2003، قطر به عنوان مقر ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده و یکی از اصلی ترین مکان های حمله به عراق خدمت کرد. در مارس 2005، یک بمب گذاری انتحاری باعث کشته شدن یک معلم انگلیسی در دوحه شد و کشور را که قبلا اقدامات تروریستی تجربه نکرده بود، شوکه کرد. بمب گذاری توسط یک شهروند مصری در قطر انجام شد که مضنون به ارتباط با القاعده در شبه جزیره عربستان بود. در سال 2011، قطر به عملیات ناتو در لیبی پیوست و گفته می شد گروه های مخالف لیبی را مسلح می کرد.
در ژوئن سال 2013، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی پس از تحویل قدرت توسط پدرش در یک سخنرانی تلویزیونی، امیر قطر شد. شیخ تمیم بهبود رفاه داخلی شهروندان را که شامل توسعه سیستم های پیشرفته مراقبت های بهداشتی و آموزشی و گسترش زیرساخت های کشور برای آماده سازی میزبانی جام جهانی 2022 بود، در اولویت قرار داد. 
افزایش نفوذ قطر و نقش آن در بهار عربی، به ویژه در قیام بحرین در سال 2011، تنش های طولانی مدت با عربستان سعودی و امارات متحده عربی و بحرین را بدتر کرد. در ژوئن سال 2017، مصر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین با اشاره به ادعای حمایت این کشور از گروه هایی که آن ها را افراطی می خواندند، روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند. این امر منجر به افزایش روابط اقتصادی و نظامی قطر با ترکیه و ایران شد. عربستان دوباره در سال 2020 روابط دیپلماتیک خود را با قطر از سر گرفت و مرزهای هوایی و زمینی خود را به روی این کشور گشود. 

تعطیلات رسمی و مذهبی
قطر مکانی پر جنب و جوش برای بازدید از فرهنگ متنوع و سنت های غنی است. دوحه، پایتخت این کشور نیز میزبان بسیاری از جشن های جالب است که در طول سال برگزار می شوند. به طور رسمی 9 روز تعطیلی رسمی توسط دولت تعیین شده که هر روز دارای جشن های مربوط به خود است. به همین دلیل اگر قصد دارید به دوحه بیایید، ممکن است بخواهید تاریخ برگزاری این جشن ها را بدانید تا سفرتان ارزشمندتر شود. هرچند فعالیت های هر تعطیلات ممکن است بطور سالانه تغییر کند.
اولین روز ملی ورزش در قطر در سال 2012 اتفاق افتاد. از آن زمان سالانه، سه شنبه دوم فوریه آغاز بزرگترین روز ورزشی این کشور است. روز ورزش قطر برای مردم ساکن قطر رویدادی است که بسیاری انتظار فرا رسیدن آن را می کشند. هدف اصلی این روز ترویج ورزش و آموزش مردم محلی در مورد راه های کاهش خطرات سلامتی مرتبط با سبک زندگی غیرفعال مانند بیماری عروق کرونر قلب و دیابت و تشویق به آگاهی از سبک زندگی سالم و فواید ورزش است. کل جامعه در فضاهای بیرونی بزرگ گرد هم می آیند و در رویدادها و برنامه های مختلف ورزشی شرکت می کنند.
در اینجا برخی از فعالیت های ورزشی وجود دارد که می توانید در روز ورزش ملی از آن ها لذت ببرید. 

- ورزش های گروهی مانند فوتبال، کریکت، والیبال، بسکتبال و غیره در این دوره از سال در سراسر دوحه برگزار می شود. می توانید در باشگاه ها و فعالیت های ورزشی با دوستان و خانواده خود شرکت کنید.
- در این روز می توانید در مسابقات دو دوستانه شرکت کنید. گروه های مختلف ورزشی برای ارتقا سلامتی معمولا مسابقات دو را در مکان های بزرگ و باز مانند اسپایر زون (Aspire Zone) و پارک البیدا برگزار می کنند.
- فعالیت های ورزشی دیجیتال نیز در روز ملی ورزش مورد توجه قرار گرفته است. مراکز خرید و فروشگاه های بزرگ برای جلب مردم به انجام ورزش فعالیت های داخلی، مانند شبیه ساز دیجیتال دوچرخه که دوچرخه سواری واقعی در فضای باز را شبیه سازی می کند، ایروبیک دیجیتال، زومبا و موارد دیگر را ارائه می دهند. 
- ورزش های آبی مانند کایاک سواری، جت اسکی، بادبادک هوا کردن، قایقرانی و سایر موارد همیشه توسط باشگاه های آبی در سراسر کشور تشویق می شوند.
- فعالیت های سرگرم کننده خانوادگی مانند پیاده روی، دویدن، کباب پزی، گلف کوچک، بولینگ ده پین و بازی طناب کشی نیز توسط افراد سازمان دهی می شود. 

عید فطر مانند دیگر کشورهای مسلمان در پایان هر ماه رمضان برگزار می شود و به طور معمول سه روز کامل طول می کشد. بسته به شروع واقعی ماه رمضان، روز دقیق عید فطر با رویت ماه جدید پس از روز بیست و نهم در ماه رمضان تعیین می شود. برای افرادی که از قطر بازدید می کنند، زمان خوبی است که از این جشن لذت ببرند، چرا که حس خوبی دارد و یک تعطیلی رسمی است. در این زمان از سال، مسلمانان با خانواده، دوستان و اقوام خود جشن می گیرند و در خانه های خود با هم ملاقات می کنند و از اوقات خود لذت می برند. کودکان در این روز از اعضای خانواده و همسایگان خود پول (عیدی) دریافت می کنند. اگرچه برخی از موسسات و مشاغل تعطیل هستند، اما سراسر قطر پر از چراغ، بنر و نمایشگرهایی با حضور مردم است و به مناسبت این جشن شاد، یک نمایش بزرگ آتش بازی وجود دارد.

عید الاضحی یا "عید قربان" در دهمین روز از ماه دوازدهم تقویم قمری اسلامی برگزار می شود. این عید 70 روز پس از عید فطر آغاز می شود و معمولا چهار روز ادامه دارد. عید قربان داستان حضرت ابراهیم و چگونگی قربانی کردن فرزندش اسماعیل را برای الله بازگو می کند. در قطر، مردم محلی و مهاجران معمولا این سنت را با ذبح حیوانی مانند گاو، بز یا شتر و توزیع مساوی گوشت آن بین خانواده، اقوام و حتی فقرا گرامی می دارند. درست مانند عید فطر، این مناسبت برای غذا، نماز و لباس مورد توجه است و یک تعطیل عمومی محسوب می شود.

وطن دوستی در بهترین حالت! این احتمالا بهترین عبارت برای توصیف جشن های روز ملی قطر و بهترین زمان برای آمدن به این کشور است. این جشنواره به افتخار پدر قطر، شیخ جاسم بن محمد بن ثانی پس از پیروزی بر ترک ها برگزار می شود. این روز هر سال در هجدهم دسامبر جشن گرفته می شود. 
در اینجا برخی از فعالیت های این جشن ذکر شده است. 

- رژه روز ملی: عموم مردم در این روز در خیابان های کورنیش دوحه راه می روند. این نمایش عظیم از ملی گرایی قطری ها با حضور مقامات نیروهای مسلح، ISF، وزارت کشور و گارد امیر برگزار می شود.
- نمایش آتش بازی که شامل موسیقی و رقص نور است.
- دهکده فرهنگی کاتارا: سالانه بیش از بیست رویداد با مضمون میراث قطر در اینجا برگزار می شود.
- نمایشگاه اتومبیل های کلاسیک: اتومبیل های عتیقه که در گذشته متعلق به مقامات دولتی بوده اند به نمایش گذاشته می شود.
- سرگرمی خانوادگی در مراکز خرید برای کودکان. 
- و غیره

روز ملی ورزش: دومین سه شنبه فوریه (1 روز)
عید فطر (3 روز)
عید قربان (4 روز)
روز ملی: 18 دسامبر (1 روز)

شماره های اضطراری قطر
پلیس، آتش نشانی، آمبولانس 999
شماره اضطراری در سراسر جهان 112
مرکز تماس KAHRAMAA      991
مرکز سوال تماس های بین المللی 150
زمان 141, 140
فرودگاه بین المللی حمد 40106666
کمیسیون پزشکی 44679111
تاکسی مواصلات 44588888
هواپیمایی قطر 44496000
پیش بینی آب و هوا 44480444
اداره عمومی گمرک 136
اداره گردشگری قطر 106
دهکده فرهنگی کاتارا 182
گزارش تخلفات زیست محیطی 998
خط راهنمای بازدید کنندگان مراکز بهداشتی 107
سوالات پرواز 4622999
مخابرات قطر (Q-Tel) 4400400
شرکت برق و آب عمومی قطر      4494444
اداره مهاجرت، گذرنامه و تابعیت 882882


نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.
محبوبترین مراکز دیدنی
محبوبترین سرگرمی ها

مقاله های گردشگری

پربازدیدترین کشورهای جهان در سال 2023 را بشناسید

آیا هنگام جستجو در میان محتواهای مربوط به سفرهای هیجان انگیز در رسانه های اجتماعی، فکر می کنید که همه در حال سفر به مکان های مشابه هستند؟ خوب اگر اینطور است باید دوباره فکر کنید. داده‌های آخرین گزارش سفر جهانی در "بازار جهانی سفر"، همه چیزهایی را که باید در مورد پرتقاضاترین کشورهای جهان بدانید را نشان می‌دهد. بیایید باهم نگاهی به آنها بیندازیم.

متن کامل مقاله

معرفی 10 مکان در آسیا برای بازدید در ماه مارچ

سفرهای جدیدی که در این ماه محبوب هستند، سفر اورینتال اکسپرس از میان آسیا است که در فوریه امسال همراه با جشنواره‌ های محلی، کنسرت تیلور سویفت و نمایشگاه‌ های فرهنگی در سراسر آسیا، از کره جنوبی تا نپال، باز می‌ گردد. در حالی که جمعیت در سریلانکا در این زمان کم شده و جای خود را به سواحل خالی می دهد، ژاپن از مسافران خود استقبال می کند.

متن کامل مقاله

با 6 مورد از بهترین سفرهای قطار کوهستانی در جهان آشنا شوید

کوه‌ های باشکوه، دره‌ های رودخانه‌ دار و دریاچه‌ های یخی در این مسیرهای راه‌ آهن مرتفع منتظر شما هستند. از یک ماجراجویی مجلل و چند روزه در پرو گرفته تا یک سفر کوتاه از مرز سوئیس به ایتالیا، همه این مسیرهای ریلی یک چیز مشترک دارند و آن مناظر کوه های سر به فلک کشیده است.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید